Affiliate-markkinointi

Suosittelen tässä blogissa tuotteita ja palveluita, joita itse käytän ja todennut ne hyväksi. Tämä on nimeltään affiliate-markkinointia. En omista tuotteita tai palveluita joita suosittelen, enkä siten vastaa niiden hinnoittelusta tai laskutuksesta.

Suosittelu- eli affiliatelinkit merkitsen aina näkyvästi (*) -merkillä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle koskaan kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa vierailla sivuilla ja tutustua tuotteisiin ja palveluihin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mikäli päädyt ostamaan tuotteen tai palvelun affiliatelinkkini kautta saan siitä rahallisen komission, millä ylläpidän tätä blogia. Komissio ei nostata sinun maksamaa summaa, vaan yritys tilittää ostosummasta osan minulle kun tarvittava määrä komissioita on kertynyt.

Tässä blogissa julkaistu sisältö on tarkoitettu inspiraatioksi, opettavaiseksi ja ohjeiksi. Ne yritykset, joita suosittelen tässä blogissa eivät vaikuta sisältöön millään tavalla.

Tuottamani sisältö sisältää vain henkilökohtaisia kokemuksia, mielipiteitä ja ajatuksia. En koskaan suosittele mitään, minkä takana en voi ylpeänä seistä.