ansaitse jopa 300 euron edesta lahjakortteja ostoksistasi

Ansaitse jopa 300 euron edestä lahjakortteja ostoksistasi

Ansaitse jopa 300 euron edestä lahjakortteja ostoksistasi | Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty *-merkillä. Lue lisää täältä.

Suomen inflaatioluvut huitelevat jo yli yhdeksässä prosentissa (9,1%), rahan arvo heikkenee ja se näkyy muun muassa ruoan ja sähkön hinnan kallistumisena, bensa on kallistunut eikä helpotusta kohonneisiin kustannuksiin ole näköpiirissä. Moni miettii miten saada rahaa näihin nouseviin kuluihin ja mielellään myös vielä mahdollisimman helposti, tietysti! Palkat eivät ole monellakaan nousseet samassa suhteessa kuin inflaatio on kiihtynyt, joten jostakin täytyy keksiä keino, miten tienata rahaa kotona.

Itse olen päättänyt hyödyntää kohonneen ruokakassin hinnan sillä, että skannaan meidän talouden ostokset kaupasta tullessani, samalla ansaitsen pisteitä, joilla voin lunastaa lahjakortteja itselleni. Ruokaostokset on jokaisen kotitalouden pakko tehdä, joten miksi ei myös samalla ottaa kaikki hyöty irti siitä! Mistä tässä on siis kyse ja miten tämä on mahdollista myös sinulle? Kerron sen sinulle tässä postauksessa tarkemmin sekä *ohjeet miten haet mukaan ja tienaat lahjakortteja.

Mikä on Nielsen kuluttajapaneeli?

Kyseessä on Nielsenin iso kansainvälinen kuluttajapaneeli, joka on edelläkävijänä päivittäistavarakauppaa tutkivana ja mittaavana tutkimuslaitoksena. Perustettu Arthur C. Nielsenin toimesta jo vuonna 1923. Toimintaa on noin 100 eri maassa, päätoimipaikkana New York. Suomen konttori sijaitsee Espoossa. Suomessa kuluttajapaneeli koostuu 5000 jäsenestä ympäri Suomen. Nielsen IQ kuluttajapaneeli toivoo kaiken tyyppisiä talouksia mukaan, jotta tulokset olisivat mahdollisimman totuudenmukaisia, joten niin yksineläjät kuin suurperheellisetkin voivat hakea jäseneksi. *Rekisteröidy tästä ja ala tienaamaan rahaa skannaamalla oman talouden ostokset. Ainoa vaatimus on 18-vuoden ikä, mitään erityistä osaamista tai kokemusta tähän ei tarvita.

Nielsen tekee rekisteröitymisen jälkeen analyysin, onko sinun taloutesi soveltuva heidän tutkimukseensa juuri sillä hetkellä. Saat ilmoituksen sähköpostitse, pääsetkö osaksi kuluttajapaneelia, kaikki hakijat eivät valitettavasti tule valituksi. He hakevat aina tietyn tyyppisiä kotitalouksia eri ajankohtana. Voit kuitenkin hakea paneeliin mukaan myöhemmin uudelleen ja kokeilla onneasi uudemman kerran.

Kuluttajapaneelin jäsenenä pääset vaikuttamaan myymälöiden valikoimaan yhdessä 5000 muun jäsentalouden kanssa kertomalla omista ostomieltymyksistä valmistajille ja kaupalle. Yritykset hyötyvät tästä erilaisten raporttien muodossa, joiden avulla he voivat parantaa tuotteitaan ja palveluitaan. Näin myös varmistetaan, että meidän kuluttajan ääntä kuullaan ja mielipiteemme auttavat kauppaa ja teollisuutta tarjoamaan kuluttajien haluamia tuotteita.

Nielsenin panelistina lähetät heille tiedot kaikista taloutesi tekemistä ostoksista skannaamalla tuotteiden viivakoodit tuotepakkauksista joko ilmaisella mobiilisovelluksella tai kotiin ilmaiseksi toimitetulla NielsenIQ Homescan -käsiskannerilla. Etukäteen ei voi tietää kumman skannaustavan itsellesi saat, uusia jäseniä valitaan mukaan sekä skannerin että sovelluksen käyttäjiksi.

Vaikka skannattavaa on paljon, tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että sinun täytyisi jatkuvasti olla skannaamassa tuotteita vaan tästä voi pitää myös niin sanotusti lomaa sekä taukoja, kunhan ilmoitat siitä etukäteen. Esimerkiksi kesälomasi aikana voit ilmoittaa Nielsenille, että olet 4 viikkoa lomalla, etkä tänä aikana skannaa yhtään ostosta. Kun olet tehnyt lomailmoituksen Nielsenille, olet oikeutettu viikoittaisin aktiivisuuspisteisiisi ja kerrytät näin ollen myös loman aikana pistesaldoasi.

Jos skannerin käytössä tulee ongelmia tai ihan mitä tahansa kysyttävää, voit aina olla yhteydessä Nielsenin asiakaspalveluun, heidän palvelunumero on maksuton ja suomenkielinen. Kuluttajapaneelista on helppoa myös irtisanoutua, jos et koe skannaamista omaksi jutuksi kokeiltuasia sitä ensin. Kuluttajapaneelissa olo on täysin vapaaehtoista, johon voi liittyä ja erota milloin itse haluat ja täysin maksutta.

nielsen banneri

Kuinka ansaita rahaa panelistin jäsenenä?

Palkkioksi tekemästäsi työstä ansaitset lahjakortteja, joita voit lunastaa itsellesi tai läheisillesi Nielsenin pistekaupasta. Lahjakorttivalikoimaan kuuluu yli 60 lahjakorttia ja näiden lisäksi vielä monipuolinen GoGift Superlahjakortti, joka hyväksytään perätä 100 eri myymälässä! Muutaman mainitakseni: Tokmanni, Motonet, Ikea, Jysk, Linnanmäki, Puhti, Ruokaboksi… Jokainen varmasti löytää mieleisensä lahjakortin ja käyttökohteen, siitä ei ole epäilystäkään. Vaihtoehdot eivät lopu myöskään tähän vaan uutuutena valikoimiin on tullut mahdollisuus ladata elektroninen Mastercard Prepaid-kortti, minne voi ladata rahaa 50 – 200 euron edestä. Tämä kortti käy kaikkialla, missä Mastercard hyväksytään.

Nielsenillä on myös satunnaisia kyselytutkimuksissa, joihin vastaamalla ansaitsee lisäpisteitä (50-1000 pisteen välillä, riippuen kyselyn laajuudesta). Kyselyt voivat tulla kotiin postitettuna tai saat sähköpostiin linkin kyselyyn. Mikä parasta, säännöllisesti skannaamalla osallistut automaattisesti arvontoihin. Palkintoina joka kuukausi yhteensä 6 kpl GoGift SuperLahjakortteja: 4 kpl 250 euron arvoisia ja 2 kpl 40 euron arvoisia lahjakortteja. Puolivuosittain arvotaan 2000 euron arvoinen matkalahjakortti, toinen kesällä ja toinen jouluna. Kerran vuodessa, joulukuussa, arvotaan pääpalkintona henkilöauto! Viime vuosina on arvottu noin 25 000 euron arvoinen Ford Puma Eco Boost- hybridisähköauto, kyllä kelpaisi!

Omia kokemuksia Nielsenin kuluttajapaneelista

Kuten aiemmin mainitsin, kaikki halukkaat eivät pääse mukaan hakiessaan, itse pääsin mukaan toisella yrittämällä. Olen myös kuullut, että sinnikkäämmät ovat yrittäneet useita kertoja ennen jäseneksi pääsyä eli sinnikkyys palkitaan tässäkin asiassa. Itse hain ensimmäisen kerran jäsenyyttä toukokuussa, tällöin en vielä päässyt mukaan, mutta en antanut periksi vaan kokeilin elokuussa uudestaan ja vihdoin tärppäsi, JES!

Nielsen tervetuloa jäseneksi

Syyskuussa minulle jo toimitettiin käsiskanneri, skannerin tukiasema, käyttöohjeet, pikaopas, palkitseminen sekä koodikirja kotiin ja pääsin tositoimiin. Kun skanneri on kytketty, on se hyvä ottaa heti käyttöön, että saat ensimmäisen tiedonsiirron yhteydessä 700 tervetulopistettä. Kaikki ostokset skannataan, vähintään kerran viikossa, että pisteiden keräämisessä ei tule katkoksia. Skanneri on ohjelmoitu niin, että skannaamasi ostosten tiedot siirtyvät automaattisesti Nielsenille viikoittain.

nielsen skanneri

Olen skannannut vasta reilu 4 kk ja kirjoitushetkellä minulla on pistesaldoissa 3375 pistettä, mikä vastaa 20 euron arvoista lahjakorttia. Tavoitteeni on saavuttaa vähintään 100 euron arvosta lahjakortteja vuoden kuluttua skannaamisen aloituksesta eli viimeistään 09/2023. Uskon, että tästäkin parempiin tuloksiin pääsee, kun vain muistaa skannata kaikki talouden ostokset säännöllisesti ja on aktiivinen jäsen. Olen kuullut muilta panelisteilta, että tässä on mahdollisuus päästä jopa 200-300 euron vuosi tienesteihin! Tulen raportoimaan tänne blogiini, kun vuosi skannausta takana, että mihin summiin pääsin ensimmäisenä vuotena! Tässä myös palkitaan pitkäaikaisia ja aktiivisia jäseniä bonuspisteillä, joten sitä parempiin tuloksiin pääsee mitä kauemmin tässä pysyy mukana.

Ansaitse jopa 300 euron edestä lahjakortteja ostoksistasi

Itse olen pyrkinyt skannaamaan viikoittain meidän perheen isoimmat ostokset ja pienemmät ostokset ovat välillä jääneet skannaamatta kokonaan ja esimerkiksi apteekkituotteet ovat unohtuneet skannata (Huom! reseptilääkkeitä ei tarvitse skannata). Eli petrattavaa omassa toiminnassa vielä on. Olen kuitenkin huomannut, että mitä enempi tätä tekee sen nopeammaksi ja helpommaksi skannaaminen menee, tästä tulee ihan rutiini kaupassa käynnin jälkeen. Olen myös huomannut sellaisen positiivisen seikan, että samalla myös hintatietoisuus kasvaa huimasti, mikä taas auttaa kulutustottumusten muuttamista edullisempaan suuntaan. Samalla tulee myös verrattua tuotteiden hintaeroja, jos käy eri kaupassa ostamassa samoja tuotteita kuin vakiokaupasta. Hinnat jäävät hyvin mieleen, niin osaa aika nopeasti katsoa, että kummassa kaupassa tietyt tuotteet ovat edullisempia.

Tämä on ollut meillä myös koko perheen mukava yhteinen hetki, lapset tykkäävät osallistua ja ovat innokkaita ruokaostosten purkajia ja tuotteiden viivakoodien skannaajia. Aikaa tähän itselläni menee noin 10 min isojen ruokaostosten kanssa (lasten kanssa voi mennä kauemminkin), mutta jos kyseessä pienempi ostos aikaa menee vain pari minuuttia. Koen että tuotteiden skannaaminen ja siihen käytetty aika on pieni vaiva siihen nähden, että siitä saa vastineeksi lahjakortteja, myös huikeat arvontapalkinnot ja aktiivisuuspisteet motivoivat skannaamaan säännöllisesti. Itse haluan myös jollain tapaa yrittää hyötyä tästä maailmantilanteesta, kun ruokakassien hinnat ovat selvästi nousseet ja inflaatio vain jyllää jylläämistään, lisätuloja on jostain saatava!

Lahjakorttien verotus

Haluan vielä muistuttaa sinua siitä, että kun lunastat lahjakortteja itsellesi, se on sinulle veronalaista tuloa, mutta verotukseen vaikuttaa ainoastaan sadan euron ylittävä osuus vuodessa. Nielsen ilmoittaa sinun puolestasi verottajalle pisteillä lunastettujen tuotteiden arvon rahassa, se on heidän velvollisuutensa hoitaa. Tiedot menevät Tulorekisteriin ja tuotteiden arvo näkyy myös sinun veroilmoituksellasi. Lahjakortin arvon ollessa alle 100 euroa on se sinulle verovapaata. Jos 100 euron arvo ylittyy, verottajan päätökseen vaikuttavat tekijät ovat tulotasosi ja henkilökohtainen veromarginaali.

Esimerkiksi olet tilannut yhden kalenterivuoden aikana useamman lahjakortin (esim. yhden 50 euron arvoisen ja toisen 70 euron arvoisen lahjakortin), näiden yhteenlaskettu arvo on 120 euroa. Tämä ylittää 100 euron rajan, jolloin verot tulevat sinulle maksettavaksi ja se verotetaan ansiotulona. Voit lukea lisää verottajan sivuilta: Gallupit, kyselyt ja tutkimukset – vero.fi

Näin haet mukaan kuluttajapaneeliin

*Rekisteröidy mukaan Nielsenin kuluttajapaneeliin tästä ja sinulta kysytään ensin nämä viisi alla olevaa helppoa kysymystä:

nielsen kysely
Nielsen kysely2
Nielsen kysely3
Nielsen osa4
Nielsen kysely5

Näiden kysymysten jälkeen tulee vielä noin kymmenen tarkentavaa kysymystä mm. kotitaloudessa asuvista henkilöistä, koulutuksesta, työtilanteesta, internet yhteyksistä.

Näiden kysymysten jälkeen saat alla olevan viestin, jos olet yksi onnekkaista ja sinut on valittu paneelin jäseneksi:

Tämän viestin saatuasi voit onnitella itseäsi, että olet päässyt mukaan meidän tyytyväisten panelistien joukkoon. Nyt vain odottelemaan viestiä ja lisäohjeita.

Mielestäni tässä on oikein oivallinen ja helppo tapa tehdä kotoa käsin pientä extra rahaa lahjakorttien muodossa. Oletko sinä harkinnut kuluttajapaneeliin liittymistä tai onko sinulla kokemusta Nielsenin kuluttajapaneelista?

Ansaitse jopa 300 euron edestä lahjakortteja ostoksistasi tästä.

2 ajatusta aiheesta “Ansaitse jopa 300 euron edestä lahjakortteja ostoksistasi”

  1. Teuvo Pitkänen

    olen ollut panelisti useita vuosia ja nyt pisteitä on tullut mukavasti,mutta mitensaan ne hyödynnettyä?kannerini on jo ikäinen ja kestänyt ukkoset ja muut sähkökatkot mutta toimii jotenni.onko mahdollista saada uusi ajanmukainen kanneri?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.