flatfolder

Flatfolder – asuntosijoittajan unelmatyökalu sijoitusten hallintaan

Miksi ulkopuolinen palvelu olisi järkevä vaihtoehto sinulle? Millaisia etuja Flatfolderissa on verrattuna perus-Exceliin? Flatfolder tarjoaa monia tuttuja toimintoja, mutta myös jotain sellaista, jota ei asuntosijoittaja osaa edes toivoa tai kuvitella. Onko siis Flatfolder – asuntosijoittajan unelmatyökalu sijoitusten hallintaan?

Kuka on Flatfolderin takana ja miksi se syntyi?

Flatfolderin ovat kehittäneet kaksi asuntosijoittajaa Antti Elo ja Jaakko Kohtamäki. Se on suunniteltu asuntosijoittajan kannalta oikeat asiat – ja vähän enemmänkin –  huomioon ottaen. Idea lähti liikkeelle siitä, että perustajat eivät löytäneet sellaista palvelua, joka olisi vastannut heidän tarpeitaan. Flatfolderin kautta voit helposti hallita, seurata ja analysoida sijoitusasuntojasi. Flatfolder on suomenkielinen.

”Ensin ajateltiin tehdä vain itselle, mutta mopo lähti vähän käsistä ja ominaisuudet lisääntyivät sekä saivat uusia ulottuvuuksia”, toteaa Antti Elo. Kun tätä lähdettiin työstämään, oli heti ajatuksena, että tästä voisivat hyötyä muutkin.

Tarve oli saada myös järkevästi ja erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu palvelu markkinoille. Ja sitä tämä ehdottomasti on.

Normaalisti asuntosijoittajat täyttelevät Exceliä tai säilyttävät eri asuntoihin liittyviä lippulappusia pöytälaatikossa tai jossain pilvipalelussa valokuvattuina aina veroilmoituksen täyttöön asti. Flatfolderista kurkkaamalla, saat vuoden tiedot veroilmoitukseesi käden käänteessä.

Monipuoliset toiminnot

Toiminnot ovat helppokäyttöisiä: hallintapaneeli on selkeä ja se on täysin muokattavissa omiin tarpeisiin. Widgetejä voit itse lisätä. Uusimpina on tulossa mm. vapaat vakuudet -widget. Kuulostaa lupaavalta.

Salkku ja eri asunnot ovat helposti erotettavissa. Ohjevideoita Flatfolderin käytöstä on tulossa lisää mm. Youtubeen.

Voit lisätä jatkuvia tai yksittäisiä kuluja asuntojesi kohdalle ja muokata asuntojesi tietoja kuukausitasolla. Jos vuokralainen vaihtuu tai tulee muita muutoksia, voit vain klikata kyseistä kuukautta ja muuttaa summia.

Voit kätevästi seurata lainasi lyhentymistä Flatfolderin kautta, sillä se laskee niin takaisin maksetun lainan kuin koronkin osuuden valmiiksi.

Voit säilyttää dokumentteja (esim. vuokrasopimusta) Flatfolderissa ja ladata sinne valmiiksi kuvat ja tekstit vuokrailmoitusta varten. Pystyt Flatfolderissa mm. luomaan oman vuokrailmoitussivusi ja Flatfolder tekee linkin sivustasi, jota voit jakaa somessa. Sähköiset vuokrasopimusten allekirjoitukset ovat myös mahdollisia Flatfolderin kautta.

Haluaisitko selata tietoja myös sovelluksen kautta? Flatfolder-sovellus on ladattavissa alkuvuodesta. Vastaavaa ei muilta toimijoilta löydy. Flatfolder tosiaan on asuntosijoittajan unelmatyökalu asunto-omaisuuden analysointiin ja vuokranseurantaan.

Isommat toimijat voivat myös saada räätälöityjä palveluita tai ominaisuuksia omaan Flatfolderiinsa. Mielenkiintoista ja hyvää palvelua. Tarpeen mukaan ohjelma on mahdollista lanseerata myös kansainvälisesti.

Taustalla on iso tiimi kehittäjiä ja virheisiin tai toiveisiin voidaan reagoida nopeasti. Jos sinulla on ongelmia jonkun asian kanssa, sinulle vastataan mahdollisimman nopeasti.

Flatfolder – asuntosijoittajan unelmatyökalu sijoitusten hallintaan

Mitä tämä kaikki maksaa? Perustoiminnot ovat täysin ilmaisia ja astetta paremman version saat parilla eurolla. Hinta on hyvin, hyvin maltillinen. Rekisteröidy Flatfolderiin tästä.

Näytät itsestäsi parhaat puolet lainaneuvotteluissa, kun kävelet sinne Flatfolderin kanssa. Siellä on kaikki tärkeimmät talouden indikaattorit ja muut tiedot saatavilla käden käänteessä.

Voit myös yhdistää pankkitilisi Flatfolderiin ja se seuraa vuokrien tuloa puolestasi automaattisesti. Kätevää ja nykyaikaista.

Huikea analytiikka

Flatfolder – asuntosijoittajan unelmatyökalu sijoitusten hallintaan. Tässä sinulle maistiasia analytiikasta.

Perinteisten ROI:n ja ROE:n rinnalla on huikeaa analytiikkaa postinumerokohtaisesti. Sieltä löydät kaupungeittain asuntojen myyntihinnat sekä vuokrahinnat €/m2 asuntokoon mukaan.

Analytiikka kertoo valitsemasi alueen ikäjakauman kehityksen muutamien viimeisimpien vuosien ajalta. Taulukoista näkee myös valitsemasi alueen vuosittaisen väestönkehityksen, asukkaiden mediaanitulot, työpaikkojen ja opiskelijoiden määrän sekä kotitalouksien yhteismäärän.

Tällä hetkellä järjestelmästä löytyy isoimpia kaupunkeja. Uusia kaupunkeja on tulossa, sillä monien kaupunkien data on jo valmiina tietojen syöttöä varten.

Kehittäjillä on omat algoritminsa analytiikalle ja huikealta vaikuttaa.

Flatfolder – asuntosijoittajan unelmatyökalu sijoitusten hallintaan

Haluatko mukaan?

Ei muuta kuin käy sivulla www.flatfolder.com ja klikkaa itsesi käyttäjäksi. Perusjuttuja voit käyttää ihan ilmaiseksi ja laajemmatkin ominaisuudet saat käyttöösi kolikolla.

Olen itse testaillut Flatfolderia beta- eli testivaiheessa muutamia viikkoja ja voin suositella erittäin lämmöllä. Olen ennen käyttänyt aina Exceliä, kynää ja paperiakin, mutta jatkossa siirryn Flatfolderiin täysin. Se on vakuuttanut minut. Testaa sinäkin ja ihastut varmasti.

Pääset Flatfolderiin tästä.


Ps. Älä kuitenkaan unohda miten lasket vuokratuoton, kun käyt asunto-ostoksilla. Pääset kurkkaamaan muokatun vuokratuoton laskentakaavan täältä.


Teksti on kirjoitettu yhteistyössä Flatfolderin kanssa, mutta en saa komissioita rekisteröitymisistä tai ostoista. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita käytän tai olen käyttänyt itse. Mielipiteet tuotteista ovat 100 % omiani.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.