Elämää

Kooste kolmannesta kvartaalista All Access™ -jäsenenä

Kooste kolmannesta kvartaalista All Access -jäsenenä

Kooste kolmannesta kvartaalista All Access™ -jäsenenä. Onko kesän aikana ehtinyt tapahtua mitään? Ovatko kaikki olleet vain koronakoloissaan ja median tavoittamattomissa mökeillään? Omalla kohdallani tässä piilee puoli totuutta.

Kooste ensimmäisestä kvartaalista All Access jäsenenä on luettavissa täällä.

Kooste toisesta kvartaalista All Access -jäsenenä on luettavissa täällä.

Treidauskesä

Jonkin verran olen ehtinyt tehdä treidausta. Suurin ongelma treidauksen suhteen taitaa näin alussa löytyä pään sisältä. Opituista asioista pitäisi pitää kiinni, jolloin tuotot olisivat parempia. Pään sisällä kuohuu ja tunteet nousevat helposti pintaan, kun käppyrät liikkuvatkin väärään suuntaan. Onneksi ajan kanssa tässäkin lajissa pääsee itsensä kanssa sinuiksi ja tunteet jäävät taka-alalle.

Odotin innokkaasti uutta treidauskoulutusta, joka vihdoin ja viimein toteutuikin loppukesästä. Pääni on vieläkin pyörällä uusista tuulista. Nyt vain täytyy sovitella kalenteriin aikaa asian sisäistämiseen ja taitaa se harjoitteluakin vaatia.

Opiskelua ja osakkeita

Kesällä oli jonkin verran aikaa myös lukea, kuunnella mm. Harri Hurun Ostan asuntoja -podcastia, seurata Instagramissa mielenkiintoisia ihmisiä ja käydä vähän osakekaupoilla.  Olen nimittäin päättänyt ostaa joka kuukausi jotain.

Kannattaako nyt ostaa, kun on niin kallista? Kallista verrattuna mihin?  Ehkä on, ehkä ei. Kun tekee hankintoja säännöllisesti, se tasaa myös ostosten keskihintaa. Joskus sattuu alelaarille ja joskus ei.

Nordnetin Indeksirahastoihin menee edelleen rahaa ja näistä kuluttomista rahastoista löydät lisätietoa täältä: Nordnetin kuluttomat indeksirahastot

Yhteistyö

Blogin kirjoittamisen myötä on tutustunut eri alojen ihmisiin ja saanut uusia tuttavuuksia. Kaikella on varmasti tarkoituksensa ja käyttöä myöhemmin elämässä.

Tähän mennessä olen tutustunut mm. metsäsijoittamiseen Rauno Nummisen ja Airbnb-majoitustoimintaan Joonatan Voltin kanssa.

Voit lukea niistä lisää: Kannattaako metsään sijoittaa ja Kannattaako metsään sijoittaa 2

Airbnb – asuntosijoittajan unelma vai painajainen ja Airbnb – asuntosijoittajan riskit

Olen myös äärimmäisen kiitollinen Varapuun kautta saamistani samalla tavalla ajattelevien tuttujen joukosta ja hyvästä ystävästä, joka ilmestyi vähän kuin kulman takaa elämääni.

Meidän ajatuksemme synkkaavat hyvin yhteen. Ideoita ja päivän polttavia asioita on mietitty niin saunan lauteilla kuin videopuheluidenkin kautta. Miten paljon sitä saakaan toiselta henkilöltä erilaisia ja laajennettuja näkökulmia asioihin?! Meillä kaikilla on omat kokemuksemme ja kokemuksen tuomaa tietotaitoa ja verkostoja. Hyödymme toinen toisistamme vaurastumisen poluillamme.

Arki

Paluu arkeen, töihin ja kouluun koitti. Samalla vuokralainen irtisanoi vuokrasopimuksensa. Alkoi siis uuden vuokralaisen etsintä.

Vapautuminen sattui juuri lokakuun alkuun. Siihen mennessä uudet opiskelijat olivat jo ehtineet asettua aloilleen ja löytäneet asuntonsa. Muutaman mutkan kautta löytyi kuitenkin oikein hyvä vuokralainen.

Kooste kolmannesta kvartaalista All Access™ -jäsenenä ja samalla voi todeta, että vuosi lähenee loppuaan. Matka on ollut toistaiseksi antoisa, vaikka kesän aikana ei niin paljoa tapahtunutkaan. Kaikki on tainnut tapahtua enemmän pään sisällä.

Odotan edelleen innolla loppusyksyä ja syksyn kuvioita. Taitavaksi Rahan Kanssa -viikonloppu on seuraavaksi kalenterissa.


Kooste ensimmäisestä kvartaalista All Access jäsenenä on luettavissa täällä.

Kooste toisesta kvartaalista All Access -jäsenenä on luettavissa täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *