mihin sijoittajan kannattaa sijoittaa

Mihin sijoittajan kannattaa sijoittaa?

Mihin sijoittajan kannattaa sijoittaa? | Postaus sisältää affiliatelinkkejä, jotka merkitty *-merkillä. Lue lisää täältä.

Asuntoihin, kultaan, pörssiin vai johonkin ihan muuhun? Välillä on suotavaa sijoittaa ihan muuhun, omaan hyvinvointiin. Kun sinä voit hyvin, voivat ympärilläsikin olevat. Hyvä, rentoutunut ja oikein ravittu mieli ja kroppa antavat potkua tulevaan ja aivoille vähän kipinää tulevia projekteja ja sijoituksia varten.

Mihin sijoittajan kannattaa sijoittaa?

Oleellisia asioita ovat esim. ruoka, koti, oma aika, henkilökohtainen turva sekä opiskelu. Muitakin vaihtoehtoja löytyy useita. Mihin sinä haluaisit näistä panostaa?

Ruokavalio on oleellinen osa hyvinvointia ja terveyttä. Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti, pääset kukoistamaan sisältäsi kumpuavan energian muodossa. Lämmin suositus *Ruokaboksin kotimaiselle ruoalle, joka toimitetaan kotiovelle asti. Tai haluatko mieluummin tilata *edullisemmin hävikkiruokaa Matsmart-sivuston kautta? Muista toki kohtuus ja järkevät hankinnat, että hinnat eivät sokaise shoppailemaan turhuuksia. Valinta on sinun.

Kotiin panostaminen tuo hymyn huulille aina, kun astut kotiisi sisälle. Olisiko aika uudistaa jotain kodin osa-aluetta? Pelkästään jo tekstiilejä vaihtamalla saat piristystä arkeen. Miten olisi uudet tyynynpäälliset, matto tai verhot? *Hemtexiltä voit käydä tutustumassa heidän laajaan valikoimaansa kodin sisutustuotteita.

Miltä kuulostaisi hetki itselle, parisuhteelle, kavereille tai perheelle? Voisitko matkustaa jonnekin ja nauttia omasta tai esim. kaveriporukan seurasta ja ladata akkuja? Pystyt antamaan itsestäsi enemmän, kun olet levännyt ja stressitön. Käy kurkkaamassa *voisiko Lomarengas tarjota sinulle ja seurueellesi hyvän majoituksen kauniissa ympäristössä. Lähempänä kaupunkia, maaseudun rauhassa vai lähellä ulkoilumahdollisuuksia? Kaikille löytyy jotain.

Vakuutukset puhuttavat aina ja sanotaankin, että ne kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Onko oma turvasi kunnossa? Onko sinulla sairaus- tai tuloturvavakuutus? *Vakuutustori.fi auttaa työttömyyteen, työkyvyttömyyteen ja terveyteen liittyvien turvien suhteen: ei ole väliä oletko henkilöasiakas vai yrittäjä. Nyt voisi olla aika laittaa henkilökohtaiset turvat kuntoon perusvakuutusten lisäksi.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä on opiskelu. Oppi ei ojaan kaada ja huonommaksikaan et voi opiskelemalla tulla. Ilahduttaisitko itseäsi perinteisellä kirjalla, äänikirjalla tai uudella koulutuksella? Äänikirjojen ystäville löytyy kuunneltavaa mm. *Storytel-, Nextory- ja Bookbeat-äänikirjapalveluista.

Mihin sijoittajan kannattaa sijoittaa? Kyse ei siis aina ole rahasta vaan kyse voi olla paljon maanläheisemmästä vaihtoehdosta, joka tuo hyvää oloa tai jostain henkisemmästä. Sinulla on vaihtoehtoja joista valita. Mihin sinä panostat itsessäsi seuraavaksi?

Ota Vaurastumisen Vuosi -instagram tilini seurantaan tästä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.