Rahankäytön taito

Mitä voisit antaa lahjaksi?

Mitä voisit antaa lahjaksi?

II Tämä teksti sisältää affiliatemarkkinointia II

Oletko miettinyt lahjaa valmistuvalle, hääparille, pyöreitä juhlivalle tai ystävälle? Kaikilla tuntuu olevan tavaraa kaapit täynnä. Mitä pidemmälle tähtäävää voisit antaa lahjaksi?

Valmennuksissa viisastuu

Oletko miettinyt, että lahja voisi olla jotain, joka auttaa lahjan saajaa vaurastumaan? Rahataidon osaaminen, oman talouden lukujen ymmärtäminen ja taito pyörittää niitä positiivisempaan suuntaan ovat tulevaisuudessa tärkeämpiä ja tärkeämpiä.

Osaatko itse neuvoa eteenpäin vai kannattaisiko mennä yhdessä tai ostaa lippu tai kaksi valmennukseen, jossa oppii rahataitoja? Suosittelen lämpimästi Varapuun varallisuusvalmennuksia. Taitavaksi Rahan Kanssa™ -koulutukseen pitäisi jokaisen suomalaisen joskus mennä. Mitä aiemmin sitä parempi.

Tästä löydät ajatuksiani Taitavaksi Rahan Kanssa™ -valmennuksesta.

Saat Varapuun kaupasta kaikki kirjat ja valmennukset -20% alehintaan koodilla PEVV20

Kirjat koukuttaa

Vaurastumiseen, rahankäyttöön ja eri omaisuuslajeihin liittyen löytyy paljon kirjoja. Mistä tietää mikä kirja on hyvä hankinta ja mikä huono? Ensimmäinen kirja, jonka luin, oli Robert Kiyosakin Rikas Isä Köyhä Isä (*). Tätä ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi. Millä kirjalla sinä olet aloittanut?

Oletko tutustunut Merja Mähkän kirjaan Sijoittajaksi 7 päivässä (*)? Jos olet kiinnostunut arvopaperisijoittamisesta, suosittelen sitä lämpimästi. Jos haluat oppia vaurastumisesta ja rahataidoista, pisteet menevät Mikko Sjögrenin (ja Ilkka Hikipään) kirjoille.

Saat Varapuun kaupasta kaikki kirjat ja valmennukset -20% alehintaan koodilla PEVV20

Asuntosijoittamiseen löytyy suomeksi muutama klassikkoteos, jotka toivon, että olisin lukenut jo aikoja sitten. Olisi jäänyt moni haaste ensimmäisen sijoitusasunnon kohdalla unholaan.

8 kirjavinkkiä sijoittamiseen ja talouteen löydät täältä.

Mitä voisit antaa lahjaksi?

Koulussa, televisiossa tai sosiaalisessa mediassa ei juuri talousasioita käydä läpi. Toki Facebook-ryhmät ovat täynnä keskusteluja, mutta kaikki neuvot ja mielipiteet eivät ole lähelläkään totuutta. Mistä tietää ketä uskoa? Entä jos kotonakaan ei osata neuvoa tai johdattaa oikealle polulle?

Mitä jos ostaisit siis ihan erilaisen lahjan kuin olit ajatellut? Jos antaisit rahanlahjan sijaan pulahduksen rahataitojen maailmaan ostamalla lipun tai lippuja ilta- tai viikonloppuvalmennukseen? Vai olisiko parempi vaihtoehto oman talouden tasapainottamisesta kertova kirja?

Saat Varapuun kaupasta kaikki kirjat ja valmennukset -20% alehintaan koodilla PEVV20 (*)

Adlibrikseen pääset tutustumaan kirjoihin tästä


  • Teen yhteistyötä Varapuun kanssa, mutta en saa komissiota tämän tekstin kirjoittamisesta. Suosittelen tuotteita ja palveluita, joita itse käytän ja joihin olen tyytyväinen.

  • *  Tämä postaus sisältää affiliatelinkkejä. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen affiliatelinkkini kautta, saan siitä pienen rahallisen komission. Komission avulla ylläpidän tätä blogia. Linkin klikkaaminen ei tuo minulle tuloja eikä aiheuta sinulle kuluja. Voit rauhassa tutustua tuotteisiin ja miettiä ostopäätöstäsi rauhassa. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita käytän tai olen käyttänyt itse. Mielipiteet tuotteista ovat 100 % omiani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *