Mitä voisit antaa lahjaksi?

Mitä voisit antaa lahjaksi? | Julkaisu sisältää affiliatemarkkinointia, linkit merkitty *-merkillä.

Oletko miettinyt lahjaa valmistuvalle, hääparille, pyöreitä juhlivalle tai ystävälle? Kaikilla tuntuu olevan tavaraa kaapit täynnä. Mitä pidemmälle tähtäävää voisit antaa lahjaksi?

Valmennuksissa viisastuu

Oletko miettinyt, että lahja voisi olla jotain, joka auttaa lahjan saajaa vaurastumaan? Rahataidon osaaminen, oman talouden lukujen ymmärtäminen ja taito pyörittää niitä positiivisempaan suuntaan ovat tulevaisuudessa tärkeämpiä ja tärkeämpiä.

Osaatko itse neuvoa eteenpäin vai kannattaisiko mennä yhdessä tai ostaa lippu tai kaksi valmennukseen, jossa oppii rahataitoja? Suosittelen lämpimästi Varapuun varallisuusvalmennuksia. Taitavaksi Rahan Kanssa™ -koulutukseen pitäisi jokaisen suomalaisen joskus mennä. Mitä aiemmin sitä parempi.

Tästä löydät ajatuksiani Taitavaksi Rahan Kanssa™ -valmennuksesta.

Kirjat koukuttaa

Vaurastumiseen, rahankäyttöön ja eri omaisuuslajeihin liittyen löytyy paljon kirjoja. Mistä tietää mikä kirja on hyvä hankinta ja mikä huono? Ensimmäinen kirja, jonka luin, oli *Robert Kiyosakin Rikas Isä Köyhä Isä. Tätä ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi. Millä kirjalla sinä olet aloittanut?

Oletko tutustunut Merja Mähkän kirjaan *Sijoittajaksi 7 päivässä? Jos olet kiinnostunut arvopaperisijoittamisesta, suosittelen sitä lämpimästi. Jos haluat oppia vaurastumisesta ja rahataidoista, pisteet menevät Mikko Sjögrenin (ja Ilkka Hikipään) kirjoille.

Asuntosijoittamiseen löytyy suomeksi muutama klassikkoteos, jotka toivon, että olisin lukenut jo aikoja sitten.

8 kirjavinkkiä sijoittamiseen ja talouteen löydät täältä.

Mitä voisit antaa lahjaksi?

Koulussa, televisiossa tai sosiaalisessa mediassa ei juuri talousasioita käydä läpi. Toki Facebook-ryhmät ovat täynnä keskusteluja, mutta kaikki neuvot ja mielipiteet eivät ole lähelläkään totuutta. Mistä tietää ketä uskoa? Entä jos kotonakaan ei osata neuvoa tai johdattaa oikealle polulle?

Mitä jos ostaisit siis ihan erilaisen lahjan kuin olit ajatellut? Jos antaisit rahanlahjan sijaan pulahduksen rahataitojen maailmaan ostamalla lipun tai lippuja ilta- tai viikonloppuvalmennukseen? Vai olisiko parempi vaihtoehto oman talouden tasapainottamisesta kertova kirja? Tässä on yksi erinomainen kirjavaihtoehto nuorelle: Vaurastuvan Nuoren Rahakirja (Terhi Majasalmi ja Minna Nikula).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.