Elämää

Miten kiinnostuin sijoittamisesta?

Miten kiinnostuin sijoittamisesta?

Neiti 1-vee istui vieressäni sohvalla selatessani myytäviä asuntoja alueen asuntolehdestä ja netistä. Oli vuosi 2013 ja olin ajatellut ostaa sijoitusasunnon.

Katsoin mitä lähipiiri teki, tein päinvastoin ja ostin ensimmäisen sijoitusasuntoni. Asiasta ei ollut kokemusta eikä tietotaitoa nimeksikään, mutta päätin hypätä tuntemattomaan. Jälkikäteen olen monesti miettinyt, että onneksi siivet kantoivat.

Miten kiinnostuin sijoittamisesta?

Se, miten kiinnostuin sijoittamisesta oli, että verkostomarkkinoinnin kautta ryhdyin lukemaan mm. Robert Kiyosakin talouteen liittyviä kirjoja, pohdin omia uskomuksiani ja uusia oppeja. Päätin, että elämäni ei ole tarkoitus mennä perusrataa työntekijänä 70-vuotiaaksi asti. Päässen eläkkeelle silloin, jos nykysysteeminmukainen eläkejärjestelmä on olemassa vielä 35 vuoden kuluttua. Tästä lähti ajatukset pyörimään toisenlaisen tulevaisuuden, asuntojen ja sijoittamisen ympärillä.

Vasta vuosien päästä päätin perehtyä lisää asuntosijoittamiseen ja pohtia rahan maailmaa muutenkin. Luin kirjoja, liityin muutamaan Facebook-ryhmään sekä Suomen Vuokranantajiin. Kaikki tämä olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten, mieluusti jo 2010-luvun alussa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Päädyin Varapuun Asuntoiltaan™ vuonna 2019. Siitä innostuneena ostin liput Asunnot ja Kiinteistöt ™-päivään ja Taitavaksi Rahan Kanssa™ -valmennukseen. Sillä tiellä nyt mennään.

Miksi halusin kouluttautua lisää?

Olin Taitavaksi Rahan Kanssa™ -valmennuksessa aviomieheni kanssa ja se oli todennäköisesti perheemme tulevan vaurastumisemme kannalta paras ratkaisu aikoihin. Kertasimme vanhaa, meitimme nykyisiä sijoituksiamme ja sijoitustapojamme, opimme uutta ja saimme muutamia oivalluksia mm. rahankäytön ja sijoittamisen suhteen.

Oman talouden numeroita pyöriteltyämme totesimme, että lisäkouluttautuminen ei olisi koskaan pahasta. Mielenkiintoisen paripäiväisen jälkeen päädyimme Varapuun 1 vuoden All Access ™-jäsenyyden hankkimiseen minulle, sillä olen meidän perheessä se, joka on enemmän kiinnostunut raha-asioista.

Jäsenyys pitää sisällään sisäänpääsyn kaikkiin Varapuun tilaisuuksiin, mahdollisuuden ottaa osaan tilaisuuksista kaverin mukaan ilmaiseksi sekä monia bonusetuja. All Access ™-jäsenyysvuoden koulutukset vaikuttivat etukäteen erittäin kiinnostavilta, tarpeellisilta ja monipuolisilta. Totesimme, että uudenlainen vaurastumisen vuosi alkakoon tästä.

Myöhemmin mieleeni juolahti, että tästähän voisi jopa kirjoittaa blogia. Olin perehtynyt bloggaamiseen jonkin verran jo aiemmin. Asiat loksahtelivat paikoilleen, kun tiesin mitä halusin ja tässä ollaan.

Mitä vaurastuminen ja Vaurastumisen Vuosi on?

Vaurastumisen synonyymi on edistys. Tämä on juuri se, mitä olen hakemassa. Vuodessa ehtii vaurastua enemmän henkisesti ja tiedollisesti. Jos vuodessa ehtii tapahtua muutoksia rahallisesti ja sijoitusten näkökulmasta niin sehän olisi vain positiivista. Olo on innostunut, kiinnostunut, vähän kauhistunut, mutta luottavainen.

Toivottavasti opimme paljon yhdessä ja voin tarjota sinulle ajateltavaa ja vinkkejä omaan talouteesi tämän koulutusvuoden aikana!

Tervetuloa seuraamaan Vaurastumisen Vuosi -matkaani!

Lähteet:

www.varapuu.fi

www.suomisanakirja.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *