pörssi

Näin aloitat sijoittamisen helposti vain 15 eurolla kuukaudessa

Näin aloitat sijoittamisen helposti vain 15 eurolla kuukaudessa | Postaus sisältää affiliatelinkkejä, linkit merkitty *-merkillä. Lue lisää täältä.

Oletko aina ajatellut, että sijoittaminen on vaikeaa eikä sinulle mahdollista? Yleensä meillä on mielikuvana, että sijoittaja on salkku kädessä kävelevä mieshenkilö ja valmiiksi varakas henkilö. Nyt voit unohtaa tämän mielikuvan ja hypätä itsekin sijoittajien joukkoon! Tiesitkö, että sijoittaminen on yhä enenevissä määrin myös naisten juttu ja mukaan voi hypätä vain 15 eurolla kuukaudessa? Kenestä tahansa voi tulla sijoittaja!

Haluan auttaa sinua, joka harkitset sijoittamisen aloittamista etkä ole vielä uskaltanut ottaa ensimmäistä askelta sitä kohti. Näytän sinulle selkeät askel askeleelta ohjeet, miten pääset matalalla kynnyksellä kiinni sijoittamiseen ja pienellä rahasummalla . Opetan myös, miten automatisoit tämän kaiken, jotta sinun ei tarvitse tehdä tämä kuin kerran oikein, niin sen jälkeen kaikki rullaa automaattisesti kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Ja toivon mukaan vuosien päästä voit nauttia rahastosi tuotoista.

Sinun ei myöskään tarvitse marssia pankkiin aloittaaksesi sijoitusuraasi vaan pystyt *avaamaan arvo-osuustilin omalta kotisohvaltasi silloin kun itse niin päätät tehdä. Ja kuten tiedämme paras aika aloittaa sijoittaminen oli eilen ja toiseksi paras nyt. Yksi luotettava ja suomalaisten suosima osake-ja rahastovälittäjä on Nordnet, joka on perustettu jo vuonna 1996. *Asiakkuus Nordnetissä on maksuton, ei avaus- tai säilytysmaksuja. Nordnetin nettiselain ja mobiilisovellus ovat molemmat erittäin helppokäyttöisiä ja jokainen oppii niitä käyttämään.

Nordnetissä voit *helposti aloittaa rahastosijoittamisen kuukausisäästösopimuksella missä minimisumma on vain 15 euroa. Mitä jos jättäisit muutaman kahvikupin kahvilaan tai suklaapatukan kauppaan ja laittaisit saman summan rahastoon kuukausittain? Tämän hetkisessä maailmantilanteessa säästämisen ja sijoittamisen tärkeys korostuu, milloin tahansa voi tapahtua jotain yllättävää mihin haluat olla varautunut taloudellisesti. Taloudellinen hyvinvointi parantaa elämänlaatua!

Itselläni menee automaatiolla joka kuukausi 15 euroa Nordnet Suomi Indeksi sekä 15 euroa Nordnet Sverige Index –rahastoihin, molemmat nämä ovat täysin kuluttomia indeksirahastoja. Kun tämä kaikki on vielä automatisoitu sinun ei tarvitse miettiä sijoittamista päivittäin eikä viikoittain vaan voit antaa ajan kulua ja korkoa korolle -ilmiön tehdä tehtävänsä.

Askel askeleelta ohjeet kohti vaurastumista

*Ensimmäinen askel on avata maksuton tili Nordnetiin, nimeltään arvo-osuustili. Arvo-osuustili tarkoittaa osakesalkkua, jossa voit hallinnoida sähköisiä arvopapereita, kuten osakkeita, rahastoja ja joukkovelkakirjalainoja.

Näytän sinulle kuvakaappausten avulla, miten sinäkin voit avata ilmaisen tilin Nordnetiin, mikäli sijoittaminen kiinnostaa. Ota tässä vaiheessa myös omat verkkopankkitunnukset esiin asiakkuuden avaamista ja tunnistautumista varten. Mene ensin osoitteeseen *Nordnet.fi ja sen jälkeen sinulle avautuu alla oleva näkymä:

nain aloitat sijoittamisen helposti vain 15 eurolla kuukaudessa

aloitus
  1. AOT eli osake- ja rahastosalkku on valittuna valmiiksi. Tässä kohtaa on hyvä huomioida, että arvo-osuustilejä voi olla useita mutta osakesäästötilejä vain yksi. Jos osakesäästötilejä avaa useamman kuin yhden tästä tulee veroseuraamuksia, joten ole tarkkana tämän kanssa. Nyt haluamme avata arvo-osuustilin rahastoja varten.
  2. Tietosi: puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  3. Valitse Nordnetin käyttäjätunnus ja salasana

sivu3

4. Muutama kysymys säästämisestäsi mm. siirtämiesi rahojen lähde, arvio kuukausituloista, paljon rahaa aiot tallettaa, omistatko siirrettävät rahavarat jne. (nämä kysymykset liittyvät rahanpesulakiin missä velvoitetaan palveluntarjoajaa tunnistamaan asiakkaan henkilöllisyys)

5. Siirry hyväksymään palveluehdot verkkopankkitunnuksillasi. Tilin avaaminen on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

palveluehdot
allekirjoitus

Nyt sinulla on arvo-osuustili Nordnetissä eikä mennyt montaa minuuttia. Onneksi olkoon! Nyt voit rauhassa tutustua palvelun käyttöön.

Näin automatisoit kuukausisäästösopimuksen rahastoille

*Seuraava steppi on käydä tekemässä kuukausisäästösopimus rahastoille Nordnetin sivuilla. Seuraa kuvassa näkyvien punaisten nuolten osoittamia askelia:

  1. Valitse tili, jolle säästösopimus tehdään (tähän tulee sinun juuri luomasi arvo-osuustili, missä lukee nimesi ja arvo-osuustilisi numero)
  2. Summa (esim. 15 euroa)
  3. Valitse se kuukauden päivä jona haluat säästösumman veloitettavan: (HUOM! Rahan siirtymisessä menee muutama päivä, joten varaa muutama päivä rahan siirtymiseen eli jos siirrät rahan tililtäsi 30. päivä valitse tähän esim. 4. päivä niin rahat ovat ehtineet siirtymään tililtäsi Nordnetiin
  4. Valitut rahastot (jos haluat kuluttoman indeksirahaston, vaihtoehtoja ovat Nordnet Suomi Indeksi, Nordnet Sverige Index sekä Nordnet Norge Indeks).

Automaattisiirto omalta pankkitilitä Nordnet-tilillesi

Näiden vaiheiden jälkeen muista käydä vielä tekemässä automaattisiirto omalta pankkitililtäsi Nordnetiin, katso ohjeet alla olevasta videosta:

Nyt homma on paketissa eikä sinun tarvitse muuta kuin nojata taaksepäin. Voit antaa rahastojesi rullata kuukaudesta toiseen arvo-osuustililläsi ja mahdollisesti eläkepäivillä sitten nauttia rahastojesi tuotoista, ihan miten itse haluat. Itse pidän rahastosijoittamista myös hyvänä taloudellisena puskurina, jos jotain yllättävää sattuu. Toivon mukaan tästä postauksesta oli sinulle hyötyä ja yksi kynnys kohti vaurastumista on nyt ylitetty!

*Tästä aloitat sijoittamisen helposti vain 15 eurolla kuukaudessa.

Disclaimer: ”Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.”

2 ajatusta aiheesta “Näin aloitat sijoittamisen helposti vain 15 eurolla kuukaudessa”

    1. Hei Roya, kiitos kommentistasi. Sijoituksiin ei kannata laittaa enempää kuin on valmis menettämään. Pitkäaikainen sijoittaminen kannattaa, jolloin osakkeita tulee ostettua eri suhdanteissa, joskus kalliimmalla ja joskus halvemmalla. Hajauttaminen on myös tärkeää 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.