parhaat lahjavinkit kirjojen ystaville

Parhaat lahjavinkit kirjojen ystäville

Parhaat lahjavinkit kirjojen ystäville | Uuden opettelu ja uusien ajatusten istuttaminen omaan päähän ei ole huono ajatus. Mitä tahansa ympärilläsi tapahtuu, tietotaitosi säilyy sinulla päässäsi ikuisesti. Oppi ei siis tosiaankaan kaada ojaan. Kun mietit lahjaa hänelle jolla on jo kaikkea, mielestäni fyysiset kovakantiset kirjat ovat aina hyvä lahjavinkki. Ne vievät vähän tilaa ja lukija voi palata niihin koska tahansa uudelleen ja uudelleen.

Kun sijoittamiseen ja talouteen liittyvät kirjavinkit kiinnostavat lue artikkelini Parhaat kirjavinkit sijoittamiseen ja talouteen. Kirjoja on valtavasti ja tässä muutamia mielenkiintoisia poimintoja. Hyviä kirjoja löytyy lukemattomia, poimi tältä listalta yksi ja opi uutta.

Katso top 5 parhaat lahjavinkit kirjojen ystäville tästä:

menesty Antti Tuisku

Antti Tuisku: Menesty!
Kirjasta löytyy neuvoja omien voimavarojen löytämiseen, omaan hyvinvointiin ja itsetuntemukseen. Antti Tuisku analysoi kirjassa menestystään: aallonpohjia ja -huippuja ja miten sinä voit saavuttaa sen.

näin sijoitan pörssiosakkeisiin

Seppo Saario: Näin sijoitan pörssiosakkeisiin – opas nuorille
Monille tuttu Miten sijoitan pörssiosakkeisiin, on saanut nuorille suunnatun version, jossa nuoremmat lukijat opastetaan arvopaperien maailmaan, sijoittamisen perusteisiin ja tämän hetken tilanteeseen. Tärkein kaikista on se, että osaat sijoittaa säästösi tuottavasti. Seppo Saarion mukaan toivottavaa on kymmenkertaistaa paras sijoituksesi kymmenen vuoden välein.

Kakeibo saastamisen taito

Fumiko Chiba: Kakeibo
Kakeibo on japanilainen säästämisen tapa, josta on maailmalla kohistu muutama vuosi. Japanissa tapaa on hyödynnetty jo yli 100 vuotta. Kirjan avulla säästäminen ja järkevä kuluttaminen ovat jokaiselle mahdollisia ja yksinkertaisia. Kakeibo on kotitalouksille tarkoitettu ”tilikirja”, jossa on tarkoitus saada säästettyä rahaa kuukausittain. Kirjassa edetään viikosta viikkoon ja kuukauden lopussa pohditaan säästämisaspektia kuluneiden viikkojen valossa.

12 uutta elamanohjetta

Jordan B. Peterson: 12 uutta elämänohjetta
Tämä on jatkoa Toronton ja Harvardin yliopistojen psykologian professori Jordan B. Petersonin kirjalle 12 elämänohjetta – käsikirja kaaosta vastaan. Uskallatko kokeilla rohkeasti uutta ja löydätkö oman potentiaalisi riskeistä huolimatta? Kaaoksen kesyttäminen hallitusti korostuu myös. Uusia ohjeita ovat mm. Älä tee mitä vihaat ja Koeta sisustaa kotisi yksi huone niin kauniiksi kuin mahdollista”.

Tulevaisuuden lukujarjestys

Perttu Pölönen: Tulevaisuuden lukujärjestys
Millaisia työkaluja tulevaisuuden menestyjät tarvitsevat? Tällaisia ovat mm. mielikuvitus, luovuus ja empatia. Mitä muita? Aloita tulevaisuuden taitojen kehittäminen tutustumalla tähän inspiroivaan kirjaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.