Parhaat lahjavinkit kirjojen ystäville

5 lahjavinkkia kirjojen ystaville

Uuden opettelu ja uusien ajatusten istuttaminen omaan päähän ei ole huono ajatus. Mitä tahansa ympärilläsi tapahtuu, tietotaitosi säilyy sinulla päässäsi ikuisesti. Oppi ei siis tosiaankaan kaada ojaan. Kirjoja on valtavasti ja tässä muutamia mielenkiintoisia poimintoja valikoimasta.

Katso top 5 lahjavinkit tästä:

menesty Antti Tuisku

*Antti Tuisku: Menesty!
Kirjasta löytyy neuvoja omien voimavarojen löytämiseen, omaan hyvinvointiin ja itsetuntemukseen. Antti Tuisku analysoi kirjassa menestystään: aallonpohjia ja -huippuja ja miten sinä voit saavuttaa sen.

12 uutta elamanohjetta

*Jordan B. Peterson: 12 uutta elämänohjetta
Tämä on jatkoa Toronton ja Harvardin yliopistojen psykologian professori Jordan B. Petersonin kirjalle 12 elämänohjetta – käsikirja kaaosta vastaan. Uskallatko kokeilla rohkeasti uutta ja löydätkö oman potentiaalisi riskeistä huolimatta? Kaaoksen kesyttäminen hallitusti korostuu myös. Uusia ohjeita ovat mm. Älä tee mitä vihaat ja Koeta sisustaa kotisi yksi huone niin kauniiksi kuin mahdollista”.

Tulevaisuuden lukujarjestys

*Perttu Pölönen: Tulevaisuuden lukujärjestys
Millaisia työkaluja tulevaisuuden menestyjät tarvitsevat? Tällaisia ovat mm. mielikuvitus, luovuus ja empatia. Mitä muita? Aloita tulevaisuuden taitojen kehittäminen tutustumalla tähän inspiroivaan kirjaan.

näin sijoitan pörssiosakkeisiin

*Seppo Saario: Näin sijoitan pörssiosakkeisiin – opas nuorille
Monille tuttu Miten sijoitan pörssiosakkeisiin, on saanut nuorille suunnatun version, jossa nuoremmat lukijat opastetaan arvopaperien maailmaan, sijoittamisen perusteisiin ja tämän hetken tilanteeseen. Tärkein kaikista on se, että osaat sijoittaa säästösi tuottavasti. Seppo Saarion mukaan toivottavaa on kymmenkertaistaa paras sijoituksesi kymmenen vuoden välein.

Kakeibo saastamisen taito

*Fumiko Chiba: Kakeibo
Kakeibo on japanilainen säästämisen tapa, josta on maailmalla kohistu muutama vuosi. Japanissa tapaa on hyödynnetty jo yli 100 vuotta. Kirjan avulla säästäminen ja järkevä kuluttaminen ovat jokaiselle mahdollisia ja yksinkertaisia. Kakeibo on kotitalouksille tarkoitettu ”tilikirja”, jossa on tarkoitus saada säästettyä rahaa kuukausittain. Kirjassa edetään viikosta viikkoon ja kuukauden lopussa pohditaan säästämisaspektia kuluneiden viikkojen valossa.

Hyviä kirjoja löytyy toki paljon muitakin. Lukemattomia. Poimi tältä listalta yksi ja opi uutta.

Sisältää affiliatemarkkinointia, linkit merkitty *-merkillä.