Tietoa minusta

Moi!

Olen opettaja, yrittäjä ja äiti, joka on kiinnostunut sijoittamisesta.

Raha ja oman talouden hallinta ovat jollain tavalla kiehtoneet aina, mutta tietotaito rahan ja sijoittamisen eli vaurastumisen suhteen kaipaa muutoksta. Nyt innolla opiskelen eteenpäin ja tutustun rahan ja sijoittamisen maailmaan. Toivottavasti sinäkin opit kanssani.

Sinä olet oman taloutesi herra tai rouva

Toivottavasti kirjoittamani tiedot, vinkit, linkit ja menetelmät, ovat sinulle hyödyllisiä ja pääset taloutesi herraksi tai rouvaksi askel askeleelta. Rahasta ja sijoittamisesta on netti täynnä artikkeleita – kaikilla mahdollisilla kielillä. Toivon, että tästä saisit mukaasi ne palaset, mitä sinä tarvitset.

Voit olla kiinnostunut oman talouden jaloilleen nostamisesta, yksityiskohtaisemmasta budjetoinnista, asuntosijoittamisen saloista tai haluat ohjata palan palkastasi rahastosijoittamiseen.

Sinun ei tarvitse olla hyvin palkatussa työssä tai muuten jo valmiiksi rikas voidaksesi vaurastua. Sinä pystyt siihen ihan yhtä hyvin kuin minä. On kiva asettaa tavoitteita ja kulkea niitä kohti yhdessä. Tarkoitus on tulevaisuudessa olla normikansalaista taloudellisesti valveutuneempi ja vauraampi.

Täydellinen ja alan ”guru” en ole eikä minulla ole vastauksia kaikkeen. Opiskelen vaurastumista, rahaa ja sijoittamista koulutuksissa, kirjallisuudesta ja netistä. Kuten aiemmin sanoin, askel askeleelta eteenpäin.

Bloggaus ja Varapuu

Keväällä 2019 silmiini sattui mediatulvassa mainos bloggaamisen aloittamiseen liittyvästä kurssista. Olin pohtinut bloggaamista firmani puitteissa jo aiemmin. Ajattelin tuolloin, että nyt on hyvä hetki tutustua bloggaukseen. Tutustuin joo, mutta asia ei ottanut silloin tuulta purjeisiin firmani osalta.

Muutamien mutkien kautta tutustuin Varapuun koulutuksiin, kävin muutamassa koulutuksessa. Puolisoni kanssa kävimme yhdessä koulutuksessa ja totesimme, että omaan taloudelliseen tulevaisuuteen kannattaa panostaa. Ostimme All Access™ -jäsenyyden minulle.

Kuin salama kirkkaalta taivaalta, idea vaurastumisen vuodesta syntyi. Mitä jos kirjoittaisin tästä All Access™-vuodestani blogia, jakaisin tietoa myös muille ja oppisin siinä samalla itsekin? Otin yhteyttä Varapuun perustajaan Mikko Sjögreniin ja tavattuamme hän totesi, että ideani kuulostaa toteutuskelpoiselta ja yhteistyömme sai sinetin.

Yhdessä eteenpäin

Kiitos, että tulit käymään blogissani ja toivon, että tulet vielä uudestaan. Mikäli kirjoittamani tekstit ovat mielestäsi hyödyllisiä, voit vapaasti jakaa niitä omissa somekanavissasi. Näin saamme taloudellista tietämystä levitettyä mahdollisimman laajalle. Toivottavasti moni ottaisi onkeensa teksteistäni ja saisi taloutensa paremmalle raiteelle.

Tervetuloa seuraamaan Vaurastumisen Vuosi -matkaani!